Προσθέστε το vresdelivery.gr στα αγαπημένα Διαβάστε τους όρους χρήσης της σελίδας Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Τρόποι για να επικοινωνήστε μαζί μας Τρόποι προβολής στο Vres Delivery
 
 
 
 
 

Kebabgee
Τηλ.: 210.68.00.134
Fax.: -
Web: http://www.kebabgee.gr
E-mail: info@kebabgee.gr
Δ/ση: Παπάγου 5 & Λ. Πεντέλης 8, Χαλάνδρι
Διανομή: Καθημερινά 12:00-00:30
 
Μην ξεχνάτε να αναφέρετε το VresDelivery.gr κατά την παραγγελία σας!
Αποτελεί μια αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Λίγα λόγια για εμάς...
Kebabgee

Οι πολίτικες δημιουργίες του KEBABGEE, μεταφέρονται απ’ τη γαστριμαργική καθημερινότητα της Πόλης στο Χαλάνδρι. Φρέσκο κεμπάπ, αυθεντικό ντονέρ, πολίτικα spring rolls, πέστο ταμπουλέ και χούμους, μελιτζανοσαλάτα αλλιώς, λαχ ματζούν και όλες οι ανατολίτικες γεύσεις, δημιουργημένες με σεβασμό στην παράδοση αλλά και gourmet πινελιές.

Ανατολίτικα αρώματα και αυθεντικές πολίτικες γεύσεις, προσαρμοσμένες στη λεπτομέρεια και τη μοντέρνα ελαφράδα της δυτικής γευστικής κουλτούρας. Κιμάς, κρέας, λαχανικά, πατάτες, πίτες, πάντα φρέσκα, σε καθημερινή επεξεργασία στο εργαστήρι μας.

Τολμήσαμε το πάντρεμα Ανατολής και Δύσης. Με βραβευμένους προμηθευτές (Gourmet Ελευθεροτυπίας). Και βέβαια, πάντα φρέσκα!

Οι προσφορές μας...

Photo Gallery...
  • description
  • description
  • description
  • description

Δεν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο στο Youtube    

 
 
 
 
sitemap Ακολουθήστε μας στο linkedin.com Μάθετε τα νέα μας στο blog μας Το VresDelivery.gr στο Youtube Μάθετε τα νέα μας στο blog μας Γνωρίστε μας στο facebook Ακολουθήστε μας στο twitter rss feed Valid CSS!